Loading

Здравето и зодиите

Не сте предполагали, че в блог на мъж ще откриете информация, свързана със зодиите. Е, не се изненадвайте, защото в моя виртуален дневник може да намерите разнообразни теми.

Днес съм ви подготвил едно видео, което лично на мен ми провокира интереса изключително много. Става въпрос за връзката между зодиите и здравословното ни състояние. Тук нямам предвид единствено това под кой зодиакален знак сме родени, а това, че тялото ни съдържа и дванадесетте знака. Всеки от тях отговаря за определени зони и органи, които пък са обвързани с отделни принципи. Нарушавайки постулатите на зодиите, влияем на здравословното си състояние.

Въпреки че звучи малко фантастично, аз се впечатлих най-вече от човекът, който прокарва тази теория. Това е д-р Балтова, която има не малък стаж в здравната ни система. По стечение на обстоятелствата тя се отказва от традиционната медицина и започна да се занимава с алтернативна. Не ме разбирайте погрешно – нито аз, нито д-р Балтова отричаме общоприетата лекарска практика. Просто ви предоставям друг поглед върху темата за здравето и това как може да предотвратим някои заболявания.

Ето ви и линк. Изгледайте, осмислете, приложете. Може пък и да ви помогне. Ако ли не – просто ще се запознаете с интересна нова информация.

https://www.youtube.com/watch?v=3gFJzHL6ZnE

Google+ Comments