Loading

Работа във фирма Вивекта БГ ЕООД

Имам приятел, който започна работа в складовата база на фирма Вивекта. Васил Лазаров е управител на тази компания и преди приятелят ми да постъпи на длъжност там, въобще не бях чувал за това предприятие.

Поразпитах и разбрах, че основната дейност на Вивекта е внос и търговия на качествени хранителни продукти, голяма част от които са замразени. Като започнете от известното свинско месо на Даниш Краун и бланшираните картофи на McCain Foods Limited, минете през първокласния зехтин Urzante и стигнете до различни видове замразени плодове, зеленчуци, риба и месо. Всичко изброено, че и отгоре достига до нас благодарение на фирма Вивекта. Не знаех, че толкова много световноизвестни марки се дистрибутират у нас от една единствена фирма. Това е голям успех за управителя Васил Лазаров и е показател за развитие. Честно казано, започвам да се замислям дали Вивекта не е по-добро място за реализация дори от мястото, на което работя в момент.

До колкото разбирам от приятеля ми (нарочно не споменавам името му, защото той ме помоли), работата в складовете не е никак лека. Работи се в хладилни камери, което допълнително усложнява натовареността. Особено през лятото постоянно се местиш от студено на топло и температурните разлики са осезаеми. Като за складова дейност обаче, заплатите не са никак малки, да не кажа дори че са големи. Моят познат започна на 1000 лв. с уточнение, че месечното му възнаграждение може да достигне 1500 лв. в зависимост от натоварването и интензитета на работа. Звучи ми добре с оглед на това, че складовите работници обикновено не са високо квалифициране и едва ли могат да изискват по-добро заплащане от предлаганото от Вивекта.

Базата на фирмата се намира в София, кв. Орландовци, ул.Малашевска 1. Имам информация, че дори в момента набират хора точно за работа в склада. Така че, ако си търсите нова длъжност, или искате по-адекватно заплащане, може да кандидатствате. От опит глава не боли, са казали хората. Нищо не ви струва да изпратите един имейл с вашето CV. Ако се обадят – добре, ако не се обадят – значи просто не е било писано.

Google+ Comments