Loading

Не излизайте с момиче, което пътува

Любовта и пътуванията са като двете оси, около които се върти съвременния свят и особено светът на младите. Искаме да опитваме нови неща и да учим истините от живота по трудния начин. Колкото по-социални ставаме и колкото по-лесно стигаме до информация за всичко около нас, сякаш толкова по-малък става светът наоколо.

Някак си вече ни е трудно (или невъзможно) да се родим, да израснем и да останем цял живот на едно и също място, в един и същ град. Мечтаем да видим света около нас и в крайна сметка кой не иска да пътува, да обикаля различни и интересни места? И кой не мечтае да намери любовта на живота си, с която да го направи?

Някои хора обаче имат образно казано хронична нужда от пътувания. Те са способни месеци наред да обикалят из Европа на стоп, да живеят с каквото намерят и каквото си носят на гръб. Хранят се със собствените си приключения и не се задържат дълго на едно място. Те не просто не са домошари, за тях домът им е цялата планета.

Веднага ще познаете такова момиче, ако го видите. И не се заплесвайте по нея, не  излизайте на среща с нея. Рискувате да я припознаете като сродната си душа и тогава има само два пътя, по които да поемете:

  • Не излизайте с пътешественичка освен ако не сте сигурни, че можете да я задържите при себе си;
  • Ако се влюбите в нея истински, не смейте да я задържате на едно място. Бъдете готови да тръгнете с нея навсякъде.

Това е посланието на видео по-долу.

Don’t Date a Girl Who Travels from David Joseph Falossi II on Vimeo.

Google+ Comments