Loading

Видатокс за борба срещу рака вече и в България

Ето, че и в още едно направление страната ни е първа: „Видатокс“, популярното по цял свят лекаство заради чудотворните си и доказани качества в борбата срещу онкологичните заболявания, вече е регистрирано у нас и се внася благодарение на фондация „Неогенезис“.

България е първата европейска страна, в която продуктът с кубински произход се разпространява, стана ясно на официалното представяне на „Видатокс“ през изминалия месец. На събитието присъствали посланикът на Република Куба, Тересита Капоте, лекари и изследователи, работили върху проекта в продължение на 15 години – д-р Фабио де Хесус Линарес, д-р Мариела – Маргарита Гевара Гарсия, представители на българското медицинско съсловие, онкоболни, Светослав Кантарджиев и председателят на „Неогенезис“, Елена Банова.

Teresita

Вълшебната отвара се приготвя от отровата на син скорпион, който е уникален животински вид за Куба. Предприятието производител „Лабиофарм“ провежда задълбочени 15-годишни изследвания, които категорично установяват, че отровата притежава противотуморни характеристики, които значително подобряват цялотното състояние на пациента. Видатокс има силно обезболяващо действие и може да се комбинира с други медикаменти, терапии и процедури. Случаите, в които вторичните ефекти от химиотерапията, са сведени до минимум благодарение на продукта, са многобройни, споделила на представянето д-р Гарсия.

Красноречив пример за чудотворната сила на лекарството е случаят с румънец, на когото лекарите поставят диагноза „Тумор в мозъка“ и дават 2 седмици живот. Той решава да замине за Куба, където да се подложи на лечение с отровата от Rhopalurus junceus. Резултатът: осезаема разлика, видима от снимките преди и след терапията, от която са изумени лекуващите лекари в Румъния, пълноценен живот след приема на „Видатокс“. След лечението пациентът живее още 4 години и половина, като причина за смъртта му е невропатия, провокирана от лъчетерапия.

Google+ Comments