Loading

Тихият Instagram

Instagram е една от социалните мрежи, в които постоянно се добавя съдържание. Дори алгоритъмът ѝ е такъв, че колкото повече сотрис, толкова по-добре. А отскоро и рийлс, и добре познатите снимки. Това означава, че многото информация носи със себе си и много известия – целта на инфлуенсърите. Но знаеш ли, че вече платформата ще може да става и по-тиха? Как?

Новата опция се нарича Quiet Mode и спира всички възможни известия. Заедно с това, ако някой се опита да ви изпрати съобщение или да се свърже по друг начин в приложението, получава съобщение, че в момента не сте на разположение. Това е много удобно, защото веднага информира аудиторията ви и по този начин няма как да се получат недоразумения или пък разочарования.

Докато опцията е включена, се получава резюме с известията, така че да не се пропусне нещо важно. А това си е супер иновация в приложенията.

Quiet Mode е достъпен вече в САЩ, Великобритания, Австралия и Нова Зеландия мисля. В Европа и на другите континенти се очаква постепенно да се въведе до края на годината. Просто трябва да следите за новите ъпдейти на приложението си Instagram.

На мен тази възможности ми се струва доста улесняваща, особено за агенциите или хората, които поддържат много страници едновременно. Чрез нея нито телефоните им ще прегряват от известия, нито пък ще пропуснат отговор на клиент-потребител. А пък и самите потребители нямат да се чувстват пренебрегнати, че не им се отговаря на секундата. Ситуацията е win-win.

Вие бихте ли се възпалвали от новата възможност на Instagram и мислите ли, че изобщо има смисъл от нея? Аз изказах своето мнение, сега е ред на вашето.

Google+ Comments