Loading

Свети Валентин и Трифон Зарезан с Viano

Един от най-оспорваните празници през последното десетилетие е Свети Валентин. Може би една от причините е, че съвпада с нашия си Трифон Зарезан. Така аудиториите се разделят на родолюбци и на езичници. И затова някои се втурват да купуват бижута и сладки подаръци, а други залагат на виното.

Аз няма да играя ролята на рефер и да казвам кое е правилно и кое не. По-скоро се включвам с този материал в блога с алтернативно и много оригинално според мен предложение. То е едновременно и за двата празнуващи лагери. Ако половинката ви е фен на празника на любовта, то я изненадайте със сребърен талисман. Ако пък обича виното, заедно с бутилката я изненадайте със сребърен талисман. Как и откъде – Viano.

От годините си на опит разбрах, че няма значение какво се празнува, важното е да се отбележи. А като всеки празник и 14-и февруари заслужава подарък. Заради двойствеността на датата е добре да се прояви оригиналност, а със сребърни бижута за подарък за жена никога няма да се обърка. Особено, ако е нещо санитементално и което може да се носи ежедневно – като сребърен синджир или гривна.

Алтернативната ми опция включва талисмани, които да олицетворяват и любовта, и виното. Изборът във Viano е много улеснен, защото може да отбележите категорията за 14-и февруари и директно да видите селектираните предложения. Изработени от сребро, с печат 925 за качество и покрити с разноцветни камъни и емайл – определено привличат вниманието.

Сега сигурно се чудите какво им е толкова специалното. Всъщност различното е формата на самия талисман. Той може да бъде като сърце, да изобразява две сърчица цветни камъчета или множество сребърни сърца. Но може да отидете и по-далеч като изберете знака на безкрайността, сребърно цвете или пък сребърно мече. А за ценителите на виното има и специални талисмани, които изобразяват бутилка или пък чаши, пълни с божествената напитка.

Тъй като талисманите и сребърните гривни са абсолютен хит в момента, мисля, че подобна изненада може да бъде достойно оценена. Още по-хубавото е, че Viano или в друг сайт за онлайн бижута може да изберете и подходяща гривна, на която избраният подарък да засияе още повече. А вие имате ли вече идея за подарък за празника?

Google+ Comments