Loading

Сериалите на 2021

Нова година, нова реколта в „стрийминга“. Сериалът не спира през 2021 г., която е заредена с новини, но и с добре познати епизоди. Платформи като Netflix, HBO, Amazon Prime Video, Disney +, Apple TV +, Movistar +, както винаги ще ни донесат от януари най-добрите поредици. Тук съм събрал всички заглавия, които ще са любопитни през новата година.

Малка брадва (минисериал)
Между серийната фантастика и филмовата антология Стив Маккуин създаде един от минисериалите, за който ще се говори най-много през следващите месеци. „Малка брадва“ е многостранен портрет на расизма във Великобритания, проявявен през очите на звезди като Джон Бойега и Летиция Райт. Въпреки че всеки от неговите епизоди би могъл да се счита за филм сам по себе си, мястото му в списъка с най-добрите сериали е неоспоримо. Режисьорът на спечелилия „Оскар“ „12 години в робство“ за пореден път поставя чернокожото присъствие със сила.

Батуоман (Сезон 2)
След напускането на Руби Роуз като главен герой, „Батуоман“ е изправен пред втори сезон на промени. Очаква се там да се срещнем с нов супергерой, изигран от Джавиша Лесли. Тя ще се бори с престъпността в тъмните нощи на Готъм Сити.

Снежен снаряд (Сезон 2)
След отличния филм на Бонг Джун-хо, носещ същото име, този сериал отново ни вкарва в движещ се влак, където последните от човечеството са защитени от апокалипсиса. Но класовото разграничение остава проблем и бунтът избухна.

Любов, Виктор (Сезон 1)
Успехът на филма „С любов, Саймън“, базиран на романа на Беки Албертали, създаде тази поредица със същия подход. Тук отново имаме тийнейджърска романтична комедия с участието на момче, което се страхува да изрази гласно, че е гей.

Сокол и зимният войник (Сезон 1)
Бъки Барнс (Себастиан Стан) и Сам Уилсън (Антъни Маки) се обединяват като Зимен войник и Сокол в тази поредица на Marvel за Disney +. Как ли ще се свърже с разказа в дългата си кино версия?

Google+ Comments