Loading

С края на зимата – новите консумативи за колата

kollaКрая на зимата вече се вижда и с това трябва да мислим за промените, които трябва да направим по своя автомобил. Става въпрос за смяна на зимни с летни гуми, зимна течност с лятна и т.н. Не трябва да пренебрегваме тези неща, а да се грижим за колата си така, че и тя да се грижи после за нас. Разбира се това е обвързано с пари и за някои може да е непосилно да го направи.
Хубаво е, че има от къде да получим тази толкова важна информация, която ни помага да спестим пари и да сме в крак с промоциите. В изпълненото ни ежедневие с работа и тревоги рядко остава време да се ровим из пресата или интернет пространството за да можем да научим нещо актуално, а аз открих решението на своя проблем на реклама на билборд, докато чаках на светофара. И до сега колкото и да не харесвах тези големи забити реклами насред пътя, сега се случи точно такава да ми помогне.
Много мои приятели заменят колата с колело, когато времето се оправи и това е хубаво от гледна точка на спорта и здравето, но не винаги велосипеда би ни свършил работа. В общи линии аз си оставам фен на превозните средства с четири колела.

Google+ Comments