Loading

Поръчки по интернет

Не мисля, че мога да Ви кажа нещо на тази тема, но е намирам за много актуална и бих се радвал да е обсъдим с Вас. Със сигурност това е много голямо улеснение за всеки, автоматично се изключва обикалянето по магазини, което за повечето е толкова отегчително. Представете си обаче какво неудобство би било да си поръчате дреха, да я платите по интернет и когато дойде да се окаже че не Ви става, размера не отговаря или нещо друго. Ще се сдобиете с нещо, което Ви е абсолютно ненужно и по-лошото е, че ще сте платили за него.

Затова има вариант, който е голямо удобство за клиентите, а именно наложения платеж, чрез който плащаш когато я получиш и одобриш. Освен магазините, които са налични само във виртуален вариант много е хубаво, че много от магазините навън ни предлагат тази интернет услуга да си закупим нещо от тях без да ходим до магазина им. Истинското удобство и удоволствие идва с ползването на чужди сайтове, когато си поръчваме стоки от чужбина това вече е един истински напредък и много полезно нещо. Има неща, които можем да намерим само в чужбина, и ако го няма този вариант със сайтовете на практика покупката ни става невъзможна. Но тогава вече наистина трябва да се внимава и да се избира внимателно, когато купуваме нещо, защото в повечето случаи да се върне обратно вариант няма, а плащането е предварително, но дори и ако е някой по-голям сайт, който приема рекламации срока за изпълнението и връщането на парите отнема доста време. Вие поръчвате ли през интернет ?

Аз последно поръчах осветителни тела Ултра Лайт. Щастлив съм, че спестих дни обикаляне по всички магазини в града. А и майка ми остана доволна, което е най-важното.

Google+ Comments