Loading

Още от сериалите на 2021

Искаше ми се втората част от личната ми класация за добрите сериали през 2021 г. да бъде споделена с вас през февруари, но просто не можах да се сдържа. Затова ви давам още няколко заглавия, които може да се превърнат в любимите ви.

Локи (Сезон 1)
Том Хидълстън отново ще бъде Локи, брат на Тор, но вече в собствената си поредица. Тя започва от действието, че героят е избягал с Тесеракта и е продължение на „Отмъстителите: Крайна игра“. Обещава забавление, екшън и много харизма.

Мандалорецът (Сезон 3)
Това е едно от най-добрите „ съживявания “ на сагата „Междузвездни войни“. Сериалът ще се завърне в края на годната с трети сезон, който със сигурност ще даде още екшън и приключения.

Озарк (сезон 4)
Този неочакван хит от Netflix, носител на няколко Еми, ще се завърне за четвърти и последен сезон през 2021 г. Водени от Патрик Бейтман и Лора Лини, както и от Джулия Гарнър, ще разберем какво се случва накрая с мафиотското семейство. Каква ли изненада са ни подготвили за финал?

Поза (Сезон 3)
Поредицата от Райън Мърфи, Брад Фалчук и Стивън Каналс ни остави със сълзи на очите през втория си сезон. Тя ще се завърне през 2021 г., за да продължи да ни разказва историята на Евангелистката къща, водена от Бланка (М. Дж. Родригес) и нейните „деца“. Поглед към транс общността от 90-те, с която ще се срещнем отново.

Зловеща семейна история (сезон 10)
Още „Зловеща семейна история“? Разбира се! След близо десетилетие все още сме гладни за още по-звездни истории на ужасите. Десетият сезон ще пристигне тази година и ще включва любимия Евън Питърс.

Великият (Сезон 2)
Революцията на Екатерина Велика не е приключила. Всъщност за тези, които са се наслаждавали на първия сезон на „Великият“, знаят, че тя едва сега започва. Императрицата, изигран от Ел Фанинг, се завръща за втори сезон, в който обещава да остане безупречна и изненадващо забавна.

Google+ Comments