Loading

Офис изненади

В нашия офис имаме традиция – да правим рождените дни на колегите истински професионален празник. Всеки път, когато на хората им наближи рождения ден, започваме да събираме пари. Вярно е, че това се случва на почти всяко едно място, но при нас нещата седят малко по по-различен начин. Освен, че всеки колега оставя парички за рожденика, имаме и две много ентусиазирани колежки, които обичат да правят някаква изненада по бюрата на празнуващите. И винаги нещата са съобразени според човека, неговите лични предпочитания и интереси.

Какво ли сме нямали – бюро отрупано с балони… Десетки малки и големи балончета, които бяха покрили всичко. Тогава, за да може да работи на мястото си, колегата трябваше да ги разбута, а по този начин цялата стая се изпълни с балони, с които всички се забавляваха седмици наред.

На друга колежка й налепиха целия монитор с калинки и пеперуди. След това преместихме сградата и тя изключително бързо си позна монитора 🙂 (защо ли). На друг колега, който е доста голям фен на футболния клуб ЦСКА му облепиха цялото бюро в червена хартия. Бяха му взели и малка лепяща боксова круша, която бяха инсталирали в единия ъгъл на бюрото му и бяха покрили с червена кутия.

Едно от най-добрите им изпълнения беше на един от летните рождени дни, когато направиха палма с кокоси, която висеше от окачения таван. Наистина брилянтно изпълнение.

Сред другите им творения бяха перде от опаковъчни ленти, букет от балони, балдахин с балони и градина с рози, а едно от големите попадения беше къща от кашон, който обикаляше работното място, имаше си прозорчета и перденца и всичко необходимо.

Това определено прави празника на човека наистина голям и той се чувства значим, уважен и специален. Създава се един дух на сплотеност, който със сигурност е изключително важен на едно работно място.

Google+ Comments