Loading

Нов месец и нови сериали

Март е към своя край, и съвсем скоро ще дойде нов пролетен месец. Какво ще ни донесе той? Нямам никаква философка представа, но знам, че идват вълнуващи сериали. Някои от тях очаквам от много време и наистина нямам търпение. За да бъдете съпричастни с мен, ще ви ги споделя.

Сериалът, който най-силно привлече вниманието ми, бе „Gaslit“. Той преразказва събитията от скандала с Уотъргейт. Главната роля е поверена на Джулия Робъртс, която ще изиграе Марта Мичъл. Тя е една от жените с влияние по онова време във Вашингтон. Причината – защото е съпруга на Джон Н. Мичъл, който е генерален прокурор на САЩ. Именно тя създава аферата, в която е замесен и президентът Никсън. Затова „Gaslit“ обещава да покаже живота на Марта и пикантни подробности около скандала. Очаква се сериалът да стартира на 24-ти април по Starz.

Пак към края на април – на 20-ти, по Netflix стартира и вторият сезон на „Russian Doll“. Сериалът разказва за Наташа Лион, която всеки ден изживява 36-ия си рожден ден. Но интересното е, че тя може да променя събития, за да може да промени края му и да се измъкне от този тъмен кръг, завъшващ със смъртта ѝ. В този втори сезон Наташа ще успее да види утрешния ден, но ще има причина, която ще я накара отново да иска да се върне назад в миналото. Каква ще бъде тя – скоро „Russian Doll“ ще ни разкрие.

И третият сериал, който очаквам с нетърпение, е с главна роля на Гари Олдман. Поредицата носи заглавието „Slow Horses“ и ще започне по Apple TV+ от 1-ви април. Сериите ще разказват за шпиони и това как ще оцелеят в свят на немилост и несправедливост. Предполага се, че трябва да е доста успешен, защото е създаден на база поредица от книги. Ще видим дали тук сериалът „Slow Horses“ ще е по-добър от хартията.

Google+ Comments