Loading

Нощта на скоковете… голямо събитие за мотофеновете и предизвикателство за БОДУ СОД

Някъде четох, че можеш да пропуснеш да поздравиш приятелката си за годишнината ви, но в никакъв случай не трябва да пропускаш събитие като Night of the JUMPs 2015. Тази година най-великото шоу – световният шампионат по фристайл мотокрос, се състоя на 10 януари в зала Арена Армеец в София. Разбира се, под засилената охрана на Боду СОД. И няма как иначе. Събитие от този ранг радва не малко наистина запалени и подивели от удоволствие по мотоспорта фенове. А за мен лично, като любител на силните усещания, да присъствам се оказа повече от приятно преживяване.

Слава богу нямаше инциденти, макар че мотоциклетистите караха публиката буквално да реве от кеф, докато хвърляха лични вещи. На наградените, честито! 😉 Затова и охранителите на Боду СОД държаха под зорко око присъстващите. Единственият инцидент се състоя на арената. Независимо ужасния краш на руснака Николай Иванков, той мъжки се изправи и напусна състезанието под съпровода на аплодисментите на изправените на крака фенове.

На тазгодишния Night of the JUMPs имахме възможността да наблюдаваме французинът Давид Риналдо, който заслужено грабна златната купа, Роб Аделбърг от Австралия, завършил втори, бронзовият носител за 2015-та Майкъл Мелеро от Испания, както и Стив Сомърфейлд (Австралия), Бриз Изо (Франция), Петер Пилат (Чехия), Джеймс Картър (САЩ), Хавиер Вийегас (Чили) и др.

 

Още с влизането си се сблъскваш с атмосфера, която обещава колосално представление. Посреща те осветената зала, патрулите на Боду СОД, които къде другаде да са освен да охраняват поредното VIP събитие на Арена Армеец. Тях очевидно нищо не може да ги уплаши. Нито тълпите, нито ниските температури, защото вечерта се оказа унищожително студена. Но пък градусите на настроение рязко се повишаваха при всеки скок на виртуозните мото изпълнители. Косъмчетата на врата ти настръхват от невероятните лупинги!

Динамично, вълнуващо и безкрайно интересно, събитието печели 10 от 10 точки в листа ми TOP Events за тази година. 2015-та започна много обещаващо. Дано така и да свърши. А подозирам, че Арена Армеец има още много какво до предложи през следващите 12 месеца – хаус партита, спортни състезания, концерти. Гости от ранга на One Republic, Eros Ramazzotti, Hardwell и други ще радват публиката. А за безинцидентното протичане и сигурността на всички ще се погрижат професионалистите от Боду.

Google+ Comments