Loading

Най-добрият Супербоул

Супербоул – финалът на американския футбол, който е завладял целия свят.Нно причината не е в спорта, а заради почивката. И по-точно заради музикалното шоу, което в рамките на 15 минути събира най-големите звезди на една сцена. От тях се очаква само едно и те определено го правят – пеят, танцуват, забавляват и взривяват от емоция. Може би и това е причината билетите за по-хубавите места да достигат до 5000 долара, а цената за реклама да е колосална.

Тази годината тематиката бе възраждане на хип-хопа. Изпълнителите на сцената бяха Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige, 50 Cent, Eminem и Kendrack Lamar. Те бяха в апогея си в края на 90-те и началото на 2000-та, но определено музиката, кяото направиха се запази като класика и до днес. Точно затова появяването им заедно възроди стари спомени и показа на новите певци как се прави.

Може би точно заради емоцията за мен това беше най-добрият Супербоул досега. А трябва да кажа, че бях много впечатлен от появата на Beyonce през 2013 година. Но честно, не мога да сравня вълнението с тазгодишното. Връщането назад във времето, непроменените гласове на вече променени улегнали хора – беше върховно. Благодаря!

Мисля, че този текст е много емоционален и няма да дълбая навътре. Оставям анализите дотук и ви споделям линк с тази прословута шоу почивка, която се записа в историята. Надявам се и вие да усетите вайба и да оцените шоуто. Приятно гледане!
https://www.youtube.com/watch?v=gdsUKphmB3Y&ab_channel=NFL

Google+ Comments