Loading

Модата и суетата около нея

Въпреки, че обикновено жените се вълнуват от модата и суетата около нея, аз забелязвам една налагаща се тенденция в последно време.

Прави ми впечатление, че все повече млади хора се опитваме да подражаваме на хора, които виждаме по телевизията що се отнася до облекло. Това за мен на моменти е много не разбираемо, защото хората спират да преценят кое е нормално и кое не, а просто слагат някакви дрехи или си правят някакви прически. За съжаление всичко това е за да се харесат на някой друг, а дори и не се замислят, че може да се изложат по някакъв начин. Това, което се разбира за модерно и красиво на запад не винаги се възприема по този начин и у нас за това трябва много да внимаваме на кой подражаваме и какво обличаме.

Модата е нещо, което се изменя постоянно, нещо което е било модерно преди 20 години сега пак се връща на мода и т.н. Не може според мен винаги да сме в крак с модата поради простата причина, че това изисква много средства, а и не всичко би ни отивало. За съжаление не всеки го осъзнава това и лесно може да изпадне в някоя комична ситуация. В крайна сметка най-важното би трябвало да е как се чувстваме удобно и кое мислим, че ни отива, а не да плащаме постоянно тъй наречения данък ,,хорско мнение”.

Google+ Comments