Loading

Мъжки работи

Начинът на общуване между мъжете се различава от този между жените, но това е познат на всички ни факт. Мъжкото приятелство се крепи на съвместни дейности, а женското – на дълги емоционални разговори. Докато мъжете трябва да вършат нещо заедно, жените просто си говорят, като това дори може да не се случва лице в лице, а по телефона.

Една от дейностите, които мъжете обичат да извършват заедно, е да се съберат да гледат някой мач в домашна обстановка. Питието, което задължително присъства, е бирата, а може и да се спретне някоя скара малко преди за започне мача. Принципно, не че всеки не може да си гледа мача сам вкъщи, но с приятели едно че е по-весело, а и някак си гледането на мач се превръща в специално събитие.

Съгласете се, че е доста по-приятно да си прекараш времето във фитнеса с верен другар. Може да организирате и малки състезания помежду си, за да направите посещението си там далеч по-интересно от една обикновена тренировка.

gamersMenЖените много се противят на следващата дейност, която някои мъже намират за твърде занимателна, а именно видео игрите. Дамите ги приемат като нещо детинско и непонятно, а за мъжете те са просто начин да релаксират и казано по такъв начин, че жените да разберат – да сплотяват отношенията си.

Риболовът също е един добър начин да прекараш качествено време с приятелите си. Има нещо диво в това сам да уловиш вечерята си и на нас много ни допада. Може би този инстинкт ни е останал от нашите прадеди. Харесва ни да сме на палатка в пущинака, да осигуряваме прехраната си само с двете си ръце, да пекнем богатия улов на скара и да се наредим около огъня да го изядем с гордост.

Google+ Comments