Loading

Лейди Гага ми говори от корицата на Биограф

lady_gaga_biographБратовчедка ми e голяма фенка на Лейди Гага. Дори беше ходила на концерта й в София преди няколко години. За малката (така я наричам аз, въпреки че е вече на 20 години) това си беше направо като сбъдната мечта. И до днес стаята й е облепена в плакати на въпросната певица, има всичките й албуми и знае текстовете на песните й наизуст.
Да си призная, аз самият, докато растях, не съм се увличал толкова много по някакъв идол. Всички около мен си имаха любимци от голямата сцената. Тогава за момичетата бяха времената на Spice Girls и Backstreet Boys и тези групи най-често се чуваха от апартаментите в квартала, където живеех. Сега явно е същото, само имената на изпълнителите се менят и на мода днес е Лейди Гага.

У братовчедка ми намерих едно списание, посветено на певицата. На корицата за пръв път дотогава са били сложили не изображение на истинската Гага, а такова на восъчната й фугира от Музея на Мадам Тюсо. Става въпрос за един по-старичък брой на Биограф от август 2012-та, в същата година беше и концертът й у нас. На корицата наистина изглежда като кукла, особено с тази панделка на главата 🙂

На мен списанието ми е познато от баща ми, който си купува броевете, посветени на личности, които намира за интересни. Чел съм част от тях и ми допада стилът на писане, както и самата идея. В екипа, подготвящ списанието, присъства и Светослав Кантарджиев, който се занимава с маркетинга. Като цяло е едно добро четиво, но трябва да му отделиш специално внимание. Баща ми например го чете в събота сутрин на чаша кафе. Като го видиш, че е с Биограф в ръка, значи да не го закачаш поне няколко часа. Но това е типично за всеки читател на издание на Светослав Кантарджиев 🙂

Иначе вие фенове ли сте на някой певец, актьор, спортист или друга известна личност? Увличате ли се по идоли? Пишете в коментарите, ще ми е интересно да разбера.

Google+ Comments