Loading

Досадна цифровизация

Може би единствената по-досадна кампания из медиите от предизборните такива е безличният младеж, който обяснява като на олигофренчета от телевизора що е това цифровизация, къде да си свържеш кабела и скъпо ли било.

Досадаааааа! Някъде дори четох, че пенсионерките вече били стресирани от младока и покривали екрана с одеала, щом го видят. Направо не е истина колко милиони левове, макар и субсидия, са вложени в подобно “ограмотяване”. Че има нужда от разяснения по цифровизацията, има. Но нужно ли е те да се поднасят по подобен натрапчив и в крайна степен неефективен начин? Хората, отговорни за популяризиране на по-качественото предаване и приемане на телевизионни програми, можеха да вложат мааааааалко повече творческа енергия и да измислят нещо по-креативно и интересно от рекламка, която да се върти 24/7 из ТВ медиите.

Не е изненада, че реакцията на аудиторията бе почти мигновена и в интернет пространството вече има стотици теми из форуми, както и видео клипчета, пародиращи рекламата. Личният ми фаворит сред тях е хумореската на Handy:

 

Google+ Comments